Welcome to the promised land of ponies

Nummien, peltojen ja vuoriston keskellä sijaitsee Fourthdalen kuvitteellinen kaupunki ja sen kupeessa majailee Ivycreekin ponilauma. Ponilaumaa kaitsee suomenenglantilainen Sophia skottilaisen Harryn kanssa. Sophian pitkä suhde päättyi ja nainen päätti muuttaa takaisin juurilleen Britteinsaarelle, josta onnekkaasti löysikin Harryn itselleen bisneskumppaniksi. Pikkusormen ympärille kiedottu Harry saatiin puhuttua mukaan ponibisnekseen ja tässä sitä nyt ollaan ponitilallisina.

Alunperin tarkoituksena oli jalostaa pelkästään brittiläistä ratsuponia, mutta muutkin brittiponirodut hiipivät lopulta mukaan kuvioihin. Näistä suurimmassa roolissa ovat welshponit joita löytyy jokaisesta sektiosta ja joita jalostetaan yhtä aktiivisesti kuin ratsuponeja. Ponimme kisaavat VRL:on alaisissa porrastetuissa kisoissa eivätkä tähtää laatuarvosteluihin. Potentiaaliset ponit kantakirjataan, mutta tarkoituksena ei ole kerätä pitkää litaniaa arvonimiä.

Yours truly, Sophia Lanton & Harry Badswell

melba VRL-5772 (melbanen@gmail.com)

Ajankohtaista (päivitetty viimeksi 07/20)

Paljon uusia poneja kotiutunut tallille. Osa vanhemmista poneista kilpailleet kisauransa päätökseen ja siirtyvät nyt päätoimisesti jalostushevosiksi. Viisi ponia ilmoitettu Ponikantakirjan heinäkuun tilaisuuteen.

PoniniemiFour Leaf Pony FarmKernfieldRushock BogBrunnby

Ulkoasu © H02877 & ulkoasun kuva © AT Schurf | Kaikki muu ellei toisin mainita © 2020 VRL-05772 | Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen