The land of mountains and moorlands

Ivycreek sijaitsee Englannissa, saaren länsirannikolla Fourthdalen kaupungin laitamilla. Viihtyisät, perinteiset kivitallit on remontoitu täysin samoin kuin asuinrakennuksena toimiva linna. Ponikasvatuksen lisäksi omistajapari pyörittää bed&breakfast-toimintaa linnassa, majoitusvieraille on omat tilat linnan etupihalla kun taas talli on omassa rauhassaan takapihalla. Tiluksilla on sekä omia että naapuritilan lehmiä ja lampaita, vähän matkan päässä laiduntaa monikymmenpäinen ylämaankarjalauma.

Talleja on yhteensä kolme ja niiden lisäksi poneja asuu myös isoilla laitumilla ja pihatossa. Nuoret ponit asuvat useimmiten melkein kolmivuotiaiksi isossa porukassa pihatoissa, kisaponit ja kantavat tammat taasen asuttavat pääsääntöisesti talleja. Jokaisessa tallissa on oma varuste- ja rehuhuone, isoimmassa tallissa on myös toimisto ja oleskelutila. Isoin ja pienin talleista ovat alkuperäisiä, keskimmäinen rakennettiin näiden lisäksi myöhemmin.


Koriste kuvat © Pexels, Pixabay, Atropos91 (CC BY-NC 2.0) & sweenpole2001 CC BY-NC-ND 2.0)

Ulkoasu © H02877 & ulkoasun kuva © AT Schurf | Kaikki muu ellei toisin mainita © 2020 VRL-05772 | Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen