Talli ja tilukset

Rubinedal sijaitsee upeissa saaristolaismaisemissa, heti merenrannan läheisyydessä. Raikas merituuli pitää mielen virkeänä ja luonto näyttää upeimmat puolensa täällä. Tallilla on käytössään iso tontti joka sisältää niin metsää kuin peltojakin, myös oman rannan rantamökkeineen. Isompi talli on uudistettu täysin omistajaparin toimesta, pienempi talli on reilu viisi vuotta sitten remontoitu ja kunnostettu. Kummatkin tallit täyttävät EU:n standardit ja ovat varustelultaan tätä päivää. Päärakennuksen tilat saneerattiin remontin yhteydessä kokonaan, kuitenkin ottaen huomioon talon arvokkaan iän ja historian. Päärakennuksesta löytyy myös iso toimisto ja ”kahvila” jossa on mahdollista tarjoilla isommalle porukalle kahvit ja pullat esimerkiksi tapahtumien lomassa.

Parhaimman käsityksen tallistamme ja sitä ympäröivistä maisemista saat tietenkin vierailemalla meillä! Alla olevasta kuvagalleriasta pääset kuitenkin tutustumaan tiloihimme.


                     


                     

                                

Esittely sivun kuvien © (ylhäältä alas, vasemmalta oikealle) CFitz Fotography (BY-NC-ND), K-H Kuvapankki (CC0), Tommie Hansen (BY), nosha (BY-SA), Elf-8 (BY-NC-ND), Serge Melki (BY), AK (kaikki kolmannen kuvarivin kuvat), harvest breeding (BY-NC), heijjii (BY-NC-SA), Let Ideas Compete (BY-NC-ND) ja Infomastern (BY-SA).